Keukentips

BBQ

Onze "get together" BBQ van 28 juli.

Stacks Image 107
Stacks Image 104
Stacks Image 101
Amuses:
Foie gras de canard op sneetje vlaamse peperkoek
Kerstomaatjes gevuld met gemarineerde mozzarellabolletjes
Tartaar van gerookte zalm op kanpperige toast met een lepeltje yoghurt-dille saus
Schoteltje italiaanse antipasta

Spaanse gaspacho met garnituur (brunoise van tomaat, komkommer, lenteui + dressing van zure room, steureitjes en limoen)

Lauw slaatje van geitekaas in gerookte bacon met zoetzure dressing, warme nectarine, vijgenbrood, kruimelnootjes en gedroogde bosvruchten.

Oosters gekruide risotto met kleingesneden pittige en zoete pepers, ui en look.

Op de BBQ :
boerenworst, zoetgemarineerde varkensribben en entrecôte van Belgisch Witblauw
in look, tijm en peterselie gekruide krielaardappeltjes, looktomaatsjes uit de oven en gestoofd witloof en knapperige salade
trio van mayonaise, looksaus, bbq-saus + kruidenboter

Dessert
schep luchtige chocolademousse met sinaasappel
een bowl van vers gesneden fruit (ananas, appel, peer, witte en blauwe pruimen, groene druiven, banaan, kiwi, cavaillon, platte perzik, mango) in een marinade van limoen en triple sec

Koffie met fruitkoekjes van Desloovere en appelcake.

We dronken : Champagne Vrancken Brut, Cava brut Puigesser, rosé en witte wijn (Ardèche), Omer en Leffe blond